Bugün Açıkladı! Uzman Çavuş ve Uzman Jandarma Müjdesi

Türk Silahlı Kuvvetleri ve İçişleri Bakanlığı'nda sözleşmeli olarak görev yapan er ve erbaşların en büyük taleplerinin başında kadro yer alıyor.

Bugün Açıkladı! Uzman Çavuş ve Uzman Jandarma Müjdesi

TBMM'de uzman çavuşların sorunlarını sık sık gündeme getiren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den uzman çavuş ve uzman jandarmaları yakından ilgilendiren yeni açıklamalar geldi.

"SÖZ ALDIK, OLDU SAYIYORUZ"

Türkiye Gazetesi'ne uzman çavuşların kadro beklentileriyle ilgili açıklamalarda bulunan Yönter, konuyla ilgili söz aldıklarını, kısa sürede bu konunun çözüme kavuşacağını söyledi. MHP'li Yönter, "Ben kendimi uzman çavuş, jandarma hissediyorum. Bu kahramanların problemlerinin çözülmesi konusunda bütün samimiyetimizle çalışıyoruz. Meseleye siyasi bakmıyoruz. Oy hesabı yapmıyoruz. Uzmanlar, TSK’nın belkemiğidir. Şu anda vatanın dağında taşında soğuk demeden beka mücadelesi veriyorlar. Fırat’ın doğusunu yerle yeksan edeceksek bunu uzman çavuşlarımız yapacak. Bu kardeşlerimiz kadro istiyorlar. Söz de aldık, oldu sayıyoruz. Uzman çavuşlarımız gösterilen her hedefe ulaşıyor. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor ama orduevine giremiyor. Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun. Ben bunun da olacağına inanıyorum." dedi. MHP'li Yönter'in bu açıklamalarına rağmen Milli Savunma Bakanı Akar ise, kadro ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nın bir çalışması olmadığını, kadro konusunun gündemde olmadıklarını söylemişti.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN.