Bahçeli'den Uzman Çavuşlara Kadro Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı son dakika açıklamasında , uzman çavuşlara kadro meselesine değindi.

Bahçeli'den Uzman Çavuşlara Kadro Açıklaması

Bahçeli 'den uzman çavuşlara kadro açıklaması.

Ahaber ATV ortak yayınına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisinin "Cumhurbaşkanı ile siyaseten kanka" olduklarına yönelik ifadesinin hatırlatılması üzerine, "Bugüne kadar ki samimi, dürüst, ilkeli davranışları neyle ifade edebilirsiniz? Uzun uzadıya anlatma imkanınız yok. Gerek de yok. Ama öyle bir kavram bulursunuz ki o sıcaklığı verir. Şu an için Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu tüm meselelerin çözümünde buna ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz. Sosyal ve ekonomik konulardaki çözüm önerilerinde MHP'nin geçmişten bugüne kadarki ürettiği projeler, görüşler ve politikalar saklı kalmak kaydıyla bugünkü siyasi iktidara terör başta olmak üzere uluslararası ilişkilerde, her türlü konuda destek vereceğimizi ifade ediyoruz." dedi.

UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO

Bahçeli, açıklamasında uzman çavuşların kadroya alınmasına yönelik çalışmalara değindi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter 'in bu konu ile ilgili çalışmalar yaptığını söyleyen Bahçeli,  bu konuda sonuç alınacağı kanaatinde olduğunu söyledi.

KİTAP OKUYACAK VAKİT YOK

Genellikle tarih ve siyaset içerikli kitaplar ile siyasi hatıratları okuduğunu aktaran Bahçeli, "Böyle gece gündüz okuyacak halimiz kalmadı. Çünkü gündem ağır, kitap okuyacak vakit yok." diye konuştu.

Bahçeli, televizyonda "Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz" ve "Bir zamanlar Çukurova" dizilerini izlediğini belirtti. "Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz" dizisindeki "Şahin Ağa" karakterine dikkati çeken Bahçeli, "Onun her sözüne dikkat ederim. Kabadayılığın felsefesini yapıyor. Yol gösterici oluyor. Çok dengeli bir şey de... Delikanlılara önemli mesajlar da veriyor." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA