Ankara ve İstanbul'da Dev FETÖ OIperasyonu: 102 Gözaltı

Ankara ve İstanbul 'da dev FETÖ operasyonları yapıldı. Düzenlenen operasyonlarda çok sayıda asker ve FETÖ imamı yakalandı.

Ankara ve İstanbul'da Dev FETÖ OIperasyonu: 102 Gözaltı

Ankara ve İstanbul 'dan son dakika haberleri geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Ankara ve İstanbul 'da askerlere dev FETÖ operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda asker gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılıklarının verdiği talimatlar sonrası harekete geçen polis ekipleri, eş zamanlı operasyonlarla gözaltılara başladı.

13 BİNBAŞI İÇİN OPERASYON

Son dakika haberi Ankara 'dan geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı 'na yönelik devam eden Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 13 binbaşı hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararının verilmesinin ardından harekete geçen polis ekipleri, düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarla şüphelileri gözaltına almaya başladı.

Edinilen bilgilere göre, hakkında gözaltı kararı olan şüphelilerden 3 'ünün aktif görevde olduğu bildirildi.

İSTANBUL 'DA FETÖ OPERASYONU

FETÖ' ye yönelik devam eden ankesörlü telefon soruşturması kapsamında, yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verlen talimatı üzerine bir kısmı muvazzaf olmak üzere 71 asker ve 18 FETÖ imamı hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararının verilmesinin ardından harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri bugün sabah adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Şüphelilerin bir bölümü gözaltına alınırken operasyonun devam ettiği belirtildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolündne geçirildikten sonra emniyete götürüldü ve ifadeleri alınmaya başladı.

Son dakika haberlerinden , gündem haberlerinden haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com | Ankara