2019 OYAK Araç Kampanyası için Bekleyiş Sürüyor - Fiyat Listesi ve Kampanya Tarihleri Netleşti Mi?

2019 OYAK araç kampanyasıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve daha fazlası Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamubülteni adresinde. 2019 Oyak araç kampanyası ne zaman yapılacak?

2019 OYAK Araç Kampanyası için Bekleyiş Sürüyor - Fiyat Listesi ve Kampanya Tarihleri Netleşti Mi?

2019 OYAK araç kampanya koşulları ve tarihleriyle ilgili bekleyiş devam ediyor. 2018 yılındaki OYAK araç kampanyası 12 Şubat ile 12 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleşmiş belirli modellerde kampanya geçerli olmuştu. 2019'da da OYAK kampanyasının Ocak-Şubat ayları içerisinde detaylarının netleşmesi bekleniyor. OYAK açıklamasının ardından hangi araçlarda ne tutarda indirim yapılacağı ve kampanya katılım koşullarının ne olacağını siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.  2018 OYAK kampanyası Renault ve Dacia'nın bazı modelleri için geçerli olmuş ve sınırlı yetkili satıcılarca satış gerçekleşmişti. 2018'de 100 bin lira fiyatlı bir araç 50 bin TL kredi ile 108 bin liraya alınabiliyordu, bu yıl kredi oranları ve fiyatlandırmanın ne olacağı henüz netleşmiş değil. Gelişmeleri yakından takip etmek ve kamudaki son dakika haberleri, askeri personel alımı haberleri, görevde yükselme sınavları ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

OYAK NEDİR?

OYAK, 1 Mart 1961 tarih ve 205 sayılı Kanun ile kurulmuş, özel hukuk hükümlerine bağlı, TSK mensuplarının yardımlaşma ve emeklilik fonudur. OYAK`ın yönetiminde sivil devlet memurlarıyla birlikte muvazzaf askerler de vardır. Temsilciler Meclisi yönetiminde ise hizmet veren dört general bulunur.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA