Kara Kuvvetleri Yeni Astsubay Alımında Yaş ve Mezuniyet Şartı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2018 yılı astsubay alımı duyurusu bekleniyor. Peki yeni astsubay alımında şartlar nasıl olacak? İlan ne zaman yayımlanacak?

Kara Kuvvetleri Yeni Astsubay Alımında Yaş ve Mezuniyet Şartı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2018 yılı astsubay alımı duyurusu bekleniyor.

Her yıl bünyesine binlerce astsubay alımı yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2018 yılında henüz astsubay alımı yapmadı. Astsubay olmak isteyen on binlerce adayın büyük bir merak ve heyecanla beklediği astsubay alımı duyurusunun tarihi de henüz belli değil.

Geçtiğimzi yıl Ağustos ayında yayımlanan ilanda Kara Kuvvetlerine astsubay alımı yapılmıştı. Bu yıl da ilanın bu tarihlerde yayımlanması bekleniyordu. Ancak Ekim ayının son günlerindeyiz ve ilan hala yayımlanmadı. Astsubay olmak isteyen adaylar büyük bir merakla ilanın ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak astsubay laımı hakkında detaylara haberimizde yer verdik.

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

İlan tarihi hakkında net bir bilgi yok. Ancak Kamubulteni.com olarak ilanı anbe an takip ediyoruz. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni mobil uygulamasını telefonunuza indirin.

ŞARTLAR NASIL OLACAK?

Geçtiğimiz yıl yapılan astsubay alımına baktığımızda alımın en az ön lisans mezunu adaylar arasından yapıldığı görülmektedir. Lisans mezunları için KPSS P3 , ön lisans mezunları için KPSS P93 puan türünden en az 60 almış olan adaylar astsubay alımına başvurabilecek. İki yıllık mezunlar için 25, 4 yıllık mezunlar için ise 27 yaş sınırı var.

PEKİ SİZCE ŞARTLAR NASIL OLMALI? HANGİ ŞARTLARDA ESNETİLME YAPILMALI? TALEP VE DÜŞÜNCELERİNİZİ AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINDAN YAZABİLİRSİNİZ.

İLAN YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara