Jandarma'ya 2018'de 10 Bin 175 Asayiş Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

Jandarma Genel Komutanlığı, asayiş sınıfı uzman erbaş kadrosuna 10 bin 175 askeri personel alımı yapacak. Peki uzman erbaş alımı duyurusu ne zaman gelecek?

Jandarma'ya 2018'de 10 Bin 175 Asayiş Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

Jandarma Genel Komutanlığı asayiş sınıfı uzman erbaş alımı duyurusu bekleniyor.

Jandarma 2018 yılında şimdiye kadar bir defa uzman erbaş alımı için duyuru yayımladı. Geçtiğimiz aylarda yayımlanan ve sonuçları 11 Ekim günü açıklanan uzman erbaş alımında MEBS,İstihkam,Dalış Amiri,Bot Serdümeni sınıflarına alım oldu. Komando uzman erbaş alımı için başvurular ise geçtiğimiz yıl alınmış, mülakatları geçtiğimiz güne kadar sürmüştü.

Bu alımın ardından asayiş sınıfı uzman erbaş alımını bekleyen adaylar, ilanın ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak uzman erbaş alıını bekleyen adayları bilgilendirmek için bu haberimizi kaleme aldık.

UZMAN ERBAŞ ALIMI HABERLERİ KAMUBULTENİ'NDE

Asayiş sınıfı uzman erbaş alımını bekleyen binlere kişi kamubulteni.com 'da toplanıyor. Askeri personel alımları yayımlandığı anda kamubulteni.com 'da olacak. İlanlardan hemen haberdar olmak telefonunuza bildirim almak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

2018-1 uzman erbaş alımı sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni dönem uzman erbaş alımı için de çalışmalarda son aşamaya gelindi. Geçtiğimiz yıl Eylül 'ün son haftalarında yayımlanan ilan bu yıl hala yayımlanmadı. Bunun nedeni ise geçtiğimiz yıl başvuruları alınan ve rekor düzeyde başvuru olan komando uzman erbaş mülakatlarının hala devam ediyor olması. komando uzman erbaş mülakatları Ankara ilinde son günlere girildi. 

Mülakatların sona ermesi ile birlikte asayiş sınıfı uzman erbaş alımı duyurusunun gelmesi bekleniyor. Aralık ayında duyurunun gelmesi bekleniyor.

BAKAN SOYLU 25 BİN ALINACAK DEDİ-ERDOĞAN 10 BİN 175 UZMAN ALINACAK DEDİ

Bakan Soylu daha önce yaptığı açıklamada asayiş sınıfına 25 bin uzman erbaş alımı yapılacağını söylemişti. Ancak 100 günlük eylem planında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 bin 175 uzman erbaş alınacağını söyledi.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN:

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER