Jandarma Asayiş Sınıfı Uzman Erbaş Alımı Bekleniyor 2018

Jandarma Genel Komutanlığı asayiş sınıfı uzman erbaş alımı için geri sayım devam ediyor. Yüz bine yakın aday ilan beklerken, ilanın ne zaman yayımlanacağı merak ediliyor.

Jandarma Asayiş Sınıfı Uzman Erbaş Alımı Bekleniyor 2018

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak?

Jandarm 'nın asayiş sınıfı uzman erbaş alımı duyurusu bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda açıklama yapan ve Jandarma bünyesine asayiş sınıfı uzman erbaş alımı yapılacağını söyleyen Bakan Soylu, seçimden bir hafta önce yaptığı açıklamada, asayiş sınıfı uzman erbaş alımları için sürecin başladığını söyledi. Bakan Soylu açıklamasında 25 bin uzman erbaş alımı yapılacağını söyledi.

Daha önce de yaptığı açıklamada Bakan Soylu, Jandarma 'nın profesyonelleşmesi adına açıktan uzman erbaş alımı yapmaya devam edeceğini söyledi. Bakan Soylu her yıl ortalama 25 bin uzman erbaş alımı yaparak önümüzdeki yıllara kadar jandarmanın tamamen profesyonelleşmesinin hedeflendiğini söyledi.

Bakan Soylu 'nun bu açıklaması, asayiş sınıfı uzman erbaş alımı ilanını bekleyen adayları heyecanlandırdı. Askerlik şartsız ve en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak uzman erbaş alımı için hala ilan yayımlanmadı.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Süleyman Soylu 13 Haziran günü canlı yayında yaptığı açıklamada uzman erbaş alımı için süreci başlattıklarını söylemişti. Ancak bu açıklamanın ardından 110 günlkük zaman geçmesine rağmen hala ilan yayımlanmadı. İlanın yayımlanmaması adayların tepkisine neden oldu.

Spor yapan ve uzman erbaş alımını bekleyen adaylar, işlerini güçlerini de buna göre ayarlıyor. Geleceklerini buna göre planlayacak olan adaylar için ilan tarihinin açıklanması gerekiyor.

Jandarma 2017/10 uzman erbaş alımı mülakatları başladı. Seçim aşamalarında sona gelinmesi ile uzman erbaş ilanının yayımlanması bekleniyor. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Adaylar ilanın bir an önce yayımlanmasını istiyor. Öte yandan yaş konusunda da adayların esneme yapılması talebi var.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından, haber yapmamızı istediğiniz yorum ve taleplerinizi yazabilirsiniz.

UZMAN ERBAŞ ALIMLARINI EN HIZLI SİZ ÖĞRENİN

Uzman erbaş alımlarını kamubulteni.com olarak anlık takip ediyor ve Meclis ziyaretlerimizde dile getiriyoruz. Haberlerden, ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER