TSK Hainler Göz Açtırmıyor! Eren Operasyonları ile 339 Terörist Etkisiz Hale Getirildi.

Kahraman Türk Askerinin Terör örgütlerine karşı operasyonlar devam ederken, Ocak ayın başlatılan Eren Operasyonlarında sona gelindi. Operasyonda toplamda 339 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK Hainler Göz Açtırmıyor! Eren Operasyonları ile 339 Terörist Etkisiz Hale Getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri sınır içinde ve dışında terör örgütlerine operasyonlar düzenlemeye, örgüt mensuplarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ocak ayında başlatılan Eren Operasyonlarında sona gelindi.

Eren Operasyoları sona erdi

Binlerce Türk Askerinin katıldığı ve Ocak ayında başlatılan Eren Operasyonları toplamda 15 farklı bölgede başarılı bir şekilde icra edildi. Yürütülen bu operasyonlar ile 1.058 sığınak, 630 el bombası ve mühimmat, 327 mayın,3.6 milyon kök kenevir bitkisi, 1.961 kg. esrar, 3.220 kg. patlayıcı ile 92.780 adet değişik çapta mühimmat ele geçirildi ve hepsi yok edildi.

339 terörist etkisiz hale getirildi

15 ayrı noktada yürürülen Eren ve Eren Kış Operasyonları sonucu 339 terörist etkisiz hale getirildi.

İlkbahar-Yaz "Abluka" operasyonları başlıyor

Eren operasyonlarının tamamlanmasının ardından terör örgütleri için İlkbahar-Yaz "Abluka" operasyonları başlıyor. 1 Ekim 2022 tarihine kadar farklı noktalarda sürecek olan operasyonlarda Jandarma Komando, JÖH, PÖH ve Güvenlik Korucularıda yer alması ve bu kapsamda 9 binden fazla operasyonun farklı noktalarda icra edilmesi planlanıyor.