Son Dakika: Sınav Duyurusu Sonrası AÖF Kayıt Tarihleri Uzatıldı

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada AÖF kayıt tarihlerinin uzatıldığına yer verildi. Sınav duyurusu sonrası yayımlanan duyuru haberimizde.

Son Dakika: Sınav Duyurusu Sonrası AÖF Kayıt Tarihleri Uzatıldı

Son dakika : AÖF 'te tarihler uzatıldı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada açıköğretimde kayıt sürelerinin uzatıldığına yer verildi. 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sayfası üzerinden yayımlanan resmi duyuru şu şekilde:

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine;

  • ANADOLUYÖS
  • İkinci Üniversite
  • YKS Yeni Kayıt
  • YKS Ek Yerleştirme
  • DGS
  • Sağlık Lisans Tamamlama

kapsamında kayıt yaptıracak adaylar için çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 29 Ekim 2020 Perşembe günü Saat 23:30’a kadar uzatılmıştır.

Çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemeleri, 29 Ekim 2020 Perşembe günü Saat 23:59’a kadar Kredi Kartı/Banka Kartı (Çevrimiçi Başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilir. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.), Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirilebilir.

Kayıs sayfası:

https://aoskayit.anadolu.edu.tr/

AÖF sınav tarihleri için TIKLAYIN