İktisat, İşletme ve AÖF Kayıt Yenilemesi Başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakülteleri kayıt yenileme başvuruları başladı.

İktisat, İşletme ve AÖF Kayıt Yenilemesi Başladı

Anadolu Üniversitesi matadorbet giriş tarafından bir açıklama yapıldı.

Yüz binlerce AÖF öğrencisini ilgilendiren açıklamada, 2018-2019 eğitim öğretim yılı Güz dönemi İktisat ve İşletme Fakültesi kayıt yenileme işlemlerinin 25 Eylül 'de başlayacağına yer verildi. Önceki gün yapılan açıklamanın ardından Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri için 25 Eylül 'ün gelmesi ile birlikte AÖF öğrencileri araştırmalara başladı. AÖF, İktisat ve İşletme Fakültesi bünyesinde öğrenci olan adaylar, kayıt yenileme işlemi için araştırmalara başladı.

Önceki gün Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 17 lisans ve 12 ön lisans programında bazı güncellemeler yapıldığı, 353 ders için intibakın yapıldığı bildirildi. Derslerdeki bazı güncellemeler, eklemeler ve çıkarmalar nedeniyle kayıt yenileme işlemi bugün başladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bu değişikliklerle yapılan ders intibaklarının bilgi işlem ortamında teknik işlemlerinin devam etmesi nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Otomasyonubağlantısı Kayıt Yenileme bölümünden 25 Eylül 2018 Salı günü başlayacaktır.

AÖF HABERLERİNDEN, SINAV TARİHİ, SINAV GİRİŞ BELGELERİ VE SINAV SONUÇLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA