AUZEF Final Sınav Giriş Yerleri Açıklanıyor-İşte Final Sınavı Tarihi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF final sınavlarına kısa süre kaldı. Peki sınavlar ne zaman yapılacak? Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

AUZEF Final Sınav Giriş Yerleri Açıklanıyor-İşte Final Sınavı Tarihi

AUZEF final sınavlarının giriş yerleri açıklanıyor.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2019-2020 yılı vize sınavları 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde yapıldı. Sınavların yapılmasının ardından Aralık ayında sonuçlar açıklandı. Sonuçların açıklanması ve 2020 yılına girilmesi ile birlikte AUZEF öğrencilerinin en çok araştırdığı konu final sınavlarının ne zaman yapılacağını , sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki AUZEF 2020 Ocak ayı final sınavları ne zaman yapılacak? Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte tarihler.

AUZEF FİNAL SINAV TARİHİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Güz Dönemi final sınavları 11 - 12 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak. Cumartesi ve Pazar günleri farklı oturumlarda yapılacak sınavların ardından 1. dönem sınavları sona erecek. 

TELAFİ SINAV TARİHİ

Yarıyıl telafi sınavlarının tarihleri ise 15 - 16 Şubat 2020 olarak açıklandı.

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANIYOR

AUZEF sınavları için giriş yerleri , sınavlardan 5-6 gün önce açıklanmaktadır. 11-12 Ocak 2020 günlerinde yapılacak AUZEF sınavlarının giriş yerlerinin 6 Ocak 2020 günü erişime açılması bekleniyor. 

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN