ATA AÖF Final Sınavları Soru ve Cevapları ile Sınav Sonucu Açıklama Tarihi

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) Final sınavları başladı. Peki 28-29 Aralık 2019 ATA AÖF final sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar.

ATA AÖF Final Sınavları Soru ve Cevapları ile Sınav Sonucu Açıklama Tarihi

ATA AÖF final sınavlarının soru ve cevapları ile sonuçları ne zaman?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri bugün ve yarın final sınavlarına girecek. 2019-2020 eğtiim yılında geçtiğimiz ay yapılan vize sınavları sonrası ilk dönem son sınavları 28-29 Aralık 2019 günlerinde yapılacak. 

Sınav için geri sayım sona erdi ve öğrenciler , sınav merkezlerine girerek sınava başladı. Sınavın başlamasının ardından en çok araştırılan konu , sınav soru ve cevaplarının ne zaman erişime açılacağı , sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusu oldu.

SINAV SORU VE CEVAPLARI

Atatürk Üniversitesi, her dönem yaptığı vize ile final sınavlarının soru ile cevaplarını , sınavlar sona erdikten 1 gün sonra erişime açmaktadır. 28-29 Aralık 2019 günlerinde yapılacak AÖF sınavlarının ardından soru ve cevapların 30 Aralık 2019 Pazartesi günü erişime açılması bekleniyor. Sınav soru ile cevapları yayımlandığında kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından, sınavda karşınıza çıkan soruları yazabilir , diğre AÖF öğrencileri ile cevapları tartışabilirsiniz.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

ATA AÖF final sınav sonuçları hakkında net bir tarih verilmedi. Ancak daha önce yapılan sınavların sonucu , sınavdan 2 hafta sonra açıklanmıştı. Bu nedenle 28-29 Aralık 2019 ATA AÖF final sınav sonuçlarının 13 Ocak 2020 Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. 

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN