AÖF Vize Sonuçları Sonrası İtiraz Duyurusu Yayımlandı

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda internet üzerinden yapılan sınavlara itiraz başvurularının alınacağına yer verildi.

AÖF Vize Sonuçları Sonrası İtiraz Duyurusu Yayımlandı

AÖF sınav itiraz duyurusu.

Son dakika haberi: Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda sınav sonuçlarına itiraz başvurularının başladığına yer verildi. AÖF Destek sayfası üzerinden yayımlanan sınav itiraz duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

İnternet Tabanlı Bahar Ara Sınav Sonuç İtiraz Hakkında Duyuru

Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/11/2015 tarihli ve 8/5 sayılı kararı ile kabul edilen "Anadolu Üniversitesi Merkezi Sınav Yönergesi"nin Beşinci Bölüm, Sınav İtirazı başlıklı 18. maddesinde "Adaylar; sınavın uygulaması, sorular ve sonuçlarla ilgili inceleme ve yeniden düzenleme talebiyle itirazda bulunabilir. İtirazın "Kılavuz" veya "Protokol"de belirtilen usule uygun olarak ve belirlenen süreler içinde yapılması gerekir. Usule uygun olmayan veya belirlenen süreler dışında yapılan itirazlar dikkate alınmaz".
İtirazlara, "Kılavuz"da veya "Protokol"de belirtilen şekilde ve sürelerde cevap verilir." denilmektedir.

Sınav sonucuna yapılacak itirazlar 3 iş günü (11-13 Mayıs 2020) içinde Öğrenci Otomasyonundan  (T.C. kimlik numarası ve şifre ile) yapılacaktır. 13 Mayıs 2020 23:59 tarihinden sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmamaktadır.  
Bilgilerinizi rica ederim.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA