AÖF Soru ve Cevapları Yayımlandı-İşte Sınav Sonucu Açıklama Tarihi

Anadolu Üniversitesi final sınavlarının soru ile cevapları e kampüs üzerinden yayımlandı. Peki sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2. dönem kayıt yenileme başvuruları ne zaman başlayacak ? İşte detaylar ve tarihler.

AÖF Soru ve Cevapları Yayımlandı-İşte Sınav Sonucu Açıklama Tarihi

AÖF soru ve cevapları e kampüs'te

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2019-2020 eğitim yılı güz dönemi final sınavları 18 - 19 Ocak 2020 günlerinde yapıldı. Türkiye genelinde farklı oturumlarda yapılan sınavların sona ermesinin ardından öğrenciler , sınavda sorulan soruları ve cevaplarını araştırmaya başladı. 

1. DÖNEM SONA ERİYOR

Anadolu Üniversitesi AÖF Güz Dönemi final sınavının yapılmasının ardından 1. dönemde sona gelindi. Sonuçların açıklanmasının ardından ders notları belli olacak ve 1. dönem sona erecek.

2. DÖNEM KAYIT YENİLEME

İlk dönem sınavlarının sona ermesinin ardından Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 17 Şubat 2020 günü  başlayacak. AÖF öğrenciler 17 Şubat 2020 'den sonra kayıtlarını yenileyecek.

SINAV SORU VE CEVAPLARI E KAMPÜS' TE

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2019-220 eğitim yılı ilk dönem final sınavının soru ile cevapları e Kampüs üzerinden erişime açıldı. https://ekampus.anadolu.edu.tr/#/login adresine gidin ve giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra final sınavlarının soru ile cevaplarına bakabilirsiniz.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF vize sınavının sonuçları , sınavdan kısa süre sonra açıklanmıştı. 14-15 Aralık günlerinde yapılan vize sınavlarının sonuçları 20 Aralık günü açıklanmıştı. 

18 ile 19 Ocak 2020 günü yapılan final sınavlarının da 31 Ocak 2020 günü açıklanması bekleniyor. 

Sınav sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN