AÖF Sınav Tarihi ve Şekli Hakkında İlk Açıklama Geldi (ATA, Anadolu Üniversitesi AUZEF Vize)

2020-2021 eğitim öğretim yılı için geri sayımda sona geliniyor. Ekim ayında üniversiteler açılacak. Üniversiteler açılmadan önce AÖF için ilk açıklama geldi ve sınav tarihi ile sınav şekli açıklandı.

AÖF Sınav Tarihi ve Şekli Hakkında İlk Açıklama Geldi (ATA, Anadolu Üniversitesi AUZEF Vize)

ATA AÖF sınav tarihleri açıklandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2020-2021 eğitim öğretim yılı ilk dönem AÖF sınavlarının online olarak yapılacağına yer verildi. Yapılan açıklamada sınav tarihlerine de yer verildi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda güz dönemi vize sınavlarının 16 ile 22 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. Resmi duyuru şu şekilde:

"2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Vize (Ara) Sınavı 16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Final sınavının ne zaman ve nasıl yapılacağı ilerleyen günlerde duyurulacaktır."

Sınavlar online olarak , internet üzerinden gerçekleştirilecek. 

FİNAL SINAVI

ATA AÖF final sınavlarının ne zaman yapılacağı henüz belli değil. Vize sınavlarının yapılmasının ardından final sınavlarının şekli ve tarihi hakkında açıklama gelecek.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Anadolu Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı sınav takvimi hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz seneye bakacak olursak Anadolu Üniversitesi, vize sınavlarını 14-15 Aralık tarihlerinde yapmıştı. Geçen sene olduğu gibi bu sene de vize sınavlarının Aralık ayında yapılması bekleniyor. 

Sınav tarihleri açıklandığında kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

SINAVLAR ONLİNE Mİ OLACAK?

Anadolu Üniversitesi vize sınavlarının nasıl yapılacağı henüz belli değil. 

AUZEF

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Geçen sene vize sınavları 23 - 24 Kasım tarihleri arasında yapılmıştı. Bu sene de yine o civarlarda sınavların yapılması bekleniyor. Peki sizce sınav internet üzerinden mi yoksa yüz yüze mi yapılmalı? Ankete katılmak için TIKLAYIN