AÖF İnternet Üzerinden Sınavlar Nasıl Olacak? Anadolu Üniversitesi'nden Açıklama

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavlarının yapılacağı internet adresi hakkında açıklama geldi. Anadolu Üniversitesi 'nden yapılan yeni açıklama ve vize sınav tarihi detayları haberimizde.

AÖF İnternet Üzerinden Sınavlar Nasıl Olacak? Anadolu Üniversitesi'nden Açıklama

AÖF sınavları hakkında beklenen açıklama yapıldı. Peki sınavlar nasıl olacak?

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada sınavların internet üzerinden yapılacağına yer verildi. 

SINAVLAR ERTELENDİ Mİ?

AÖF 2019-2020 Bahar Dönemi vize sınavları 18-19 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacaktı. Sınavlara koronavirüs pandemisi nedeniyle düzenleme geldi ve sınav tarihleri yaklaşık 20 günlük programa yayıldı. 

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında  "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları, 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerini kapsayan 20 günlük süreçte internet tabanlı ortamlarda yapılacak." denildi.

Bu açıklamaya bakacak olursak, her ders için farklı bir gün seçilecek ve öğrenciler internet üzerinden saat geldiğinde dersin sınavına girecek. 

Hangi dersin sınavının ne zaman yapılacağı , sınav takviminin nasıl yapılacağı henüz paylaşılmadı. Önümüzdeki günlerde Anadolu Üniversitesi 'nin bu konuda detaylı açıklama yapması bekleniyor.

İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL OLACAK? ANADOL ÜNİVERSİTESİ AÇIKLAMA YAPTI

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, AÖF sınavları hakkında " Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Sınav Giriş Sistemi 18 Nisan 2020 tarihinde erişime açılacaktır. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. 

Bu açıklamada, sınavların internet üzerinden yapılacağı ekranın 18 Nisan 2020 günü açılacağı ve önümüzdeki günlerde açıklanacak takvime göre sınavların Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Sınav Giriş Sistemi üzerinden yapılacağı bildirildi. 

Peki sizce internet üzerinden sınav yapılması doğru mu? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

UYGULAMAMIZI İNDİRİN ve AÖF SINAV SİSTEMİ EKRANI AÇILDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN