AÖF Finali Duyuruları Yayımlandı-İşte AUZEF, Atatürk ve Anadolu Üniversitesi Sınav Tarihleri

3 AÖF üniversitesinden açıköğretim fakültesinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda 2019-2020 eğitim öğretim yılı final sınavlarının tarihlerine ve sınava girilecek son tarihe yer verildi. İşte detaylar.

AÖF Finali Duyuruları Yayımlandı-İşte AUZEF, Atatürk ve Anadolu Üniversitesi Sınav Tarihleri

AÖF sınav duyurusu.

Açıköğretim Fakültesi bünyesinde eğitim görmekte olan milyonlarca öğrenci , online olarak girdiği vize sınavlarının ardından final sınavlarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültelerin final sınav duyurularına bu haberimizde yer verdik.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SINAVLARI

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları 15 Haziran günü başladı. Yayımlanan duyuruda "Sınav sistemimiz 15-24 Haziran 2020 tarihleri arasında, her gün saat 08.00 ile 20.30 saatleri arasında sizlerin erişimine açık olacaktır. Sınav sistemimize https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

Final sınavına girecek öğrencilerin 24 Haziran 2020 tarihine kadar https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresinden sınavını tamamlaması gerekmektedir. 

AUZEF

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bünyesinde eğitim görmekte olan öğrenciler  için vize sınavları geçtiğimiz hafta sona erdi ve sınav sonuçları da AUZEF resmi internet adresi AKSİS üzerinden yayımlandı. 

AUZEF tarafından yayımlanan duyuruda final sınavlarının 10 - 20 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacağına yer verildi. 

Telafi ve Bütünleme sınavları ise 10 ile 21 Ağustos 2020 tarihlerinde olacak. 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda sınavların 25 Haziran 2020 günü başlayacağına yer verildi. Resmi duyuru şu şekilde:

"Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nin Yurt içi ve Yurt Dışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi dönem sonu sınavları, internet tabanlı ortamlarda yapılacaktır.

Bahar Dönemi dönem sonu sınavları 24 Haziran’dan başlayarak 8 Temmuz 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) erişime açık olacaktır.

Sınava ilişkin bilgiler resmi web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.

Sağlıklı günler ve başarılar dileriz."

AÖF SINAVLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN