AÖF Açıköğretim Final Sınav Tarihi Açıklandı

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi final sınav tarihlerine yer verildi.

AÖF Açıköğretim Final Sınav Tarihi Açıklandı

AÖF sınav tarihi açıklandı.

Anadolu Üniversitesi vize sınavlarının sona ermesinin ardından final sınavları için geri sayım  başladı. Vize sınavlarına giren adaylar, sonuçların açıklanmasını beklerken final sınavlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında sınav tarihine yer verildi. 

AÖF SINAVLARI SONA ERDİ

Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve AUZEF vize sınavları sona erdi. Vize sınavlarının sona ermesinin ardından Atatürk Üniversitesi ile AUZEF sınav sonuçları açıklandı. Sırada Anadolu Üniversitesi açıköğretim sınav sonuçları var. Sınav sonuçlarını önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

FİNAL SINAV TARİHİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada AÖF sınavlarının 16 Ocak 2021 Cumartesi günü başlayacağına yer verildi. Atatürk Üniversitesi ile AUZEF final sınav tarihleri henüz açıklanmadı. Önümüzdeki günlerde AÖF sınav tarihlerinin duyurulması bekleniyor.

Anadolu Üniversitesi AÖF sonuçları , ATA AÖF ve AUZEF final tarihleri açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN