Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Yaz Okulu Sınav Duyurusu

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı. Yaz okulu hakkında yapılan açıklamada sınavların yüz yüze mi yoksa online olarak mı yapılacağı konularına değinildi.

Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Yaz Okulu Sınav Duyurusu

Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz okulu duyurusu.

Anadolu Üniversitesi'nden bir açıklama yapıldı. Daha önce yapılan açıklamada yaz okulu sınavlarının online olarak yapılmayacağına yer verilirken sınavların ne zaman yapılacağına yer verildi. 

YAZ OKULU DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan yaz okulu duyurusu şu şekilde:

"Yaz Okulu Sınavları, tüm il ve ilçe sınav merkezlerinde pandemi şartlarının el versi halinde yüzyüze yapılacaktır. Ancak öğrenci sayısı yetersiz olan ilçe sınav merkezlerinde öğrenciler bağlı oldukları il sınav merkezlerinde sınava alınabileceklerdir. 

Yaz Okulu Sınav Merkezi değişikliğinizi aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu'ndan Yaz Okulu Sınav Merkezi Güncelleme kısmından son değişiklik tarihi olan 05 Ağustos 2020 günü saat 23:59’a kadar yapabilirsiniz. "

YAZ OKULU SINAV TARİHİ

Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu sınavları 5 Eylül 2020 günü yapılacak.  Üniversite resmi internet adresi üzerindeki geri sayım sayacı şu şekilde:

YAZ OKULU SINAVI ONLİNE Mİ OLACAK OKULLARDA MI YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi tarafından daha önce yapılan açıklamada sınav merkezi tercihlerinin yapılması gerektiğine yer verilmiş ve tercihler 5 Ağustos günü sona ermişti. 

Sınav merkezi tercihlerinin alınması , sınavın yüz yüze yapılacağı anlamına geliyor. Öğrencilerin çoğu ise online sınav istiyor. 

Anadolu Üniversitesi'ne bu konuda sorulan soruda üniversitenin cevabı şu şekilde oldu:

"Sayın ilgili, sınavın yapılacağı tarihteki pandemi durumuna göre yaz okulu sınavı online ya da yüz yüze olacaktır. Konuyla ilgili herhangi bir gelişme olduğunda tüm öğrencilerimize duyuru yapılacaktır. 

(Not: Bu açıklama, AÖF Destek'e atılan mesaja verilen cevaptır.)

Özetle sınavın yüz yüze mi yoksa online olarak mı yapılacağı henüz belli değil. Bu konu önümüzdeki günlerde vakaların seyrine göre belirlenecektir. 

Peki sizce online mi yoksa yüz yüze mi eğitim olmalı?  Ankete katılmak için TIKLAYIN