Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Kayıt Yenileme ve Sınav Tarihleri Duyurusu

Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda bahar dönemi kayıt yenileme tarihinin uzatıldığına yer verildi. Öte yandan 2. dönem vize , final ve yaz okulu sınav tarihlerine de yer verildi. İşte AÖF sınav tarihleri ve kayıt yenileme duyurusu.

Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Kayıt Yenileme ve Sınav Tarihleri Duyurusu

AÖF kayıt yenileme süresi uzatıldı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bahar dönemi kayıt yenileme süresinin yoğun talep üzerine uzatıldığına yer verildi.  

SON BAŞVURU 28 ŞUBAT 'TI

Şubat ayı başında başlayan kayıt yenileme işlemleri için son gün 28 Şubat 2020 olarak açıklandı. 28 Şubat 2020 günü geldi ama kayıt yenileme yapmayan binlerce öğrenci olduğu görüldü. Bu nedenle Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme süresini uzatma kararı aldı.

YOĞUN TALEP

Üniversite resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklama "Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri Uzatıldı" başlığı ile duyuruldu. Fotoğraf şeklinde yayımlanan duyuru şu şekilde:

KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme ile ilgili yayımlanan başvuru şekli şu şekilde:

"Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir."

BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi, bahar dönemi vize final ve yaz okulu sınav tarihlerini de duyurdu. Anadolu Üniversitesi resmi internet adresinden yayımlanan duyuruya göre sınav tarihleri şu şekilde:

SINAV TÜRÜ           SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Ara Sınavı    18 - 19 Nisan 2020

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı    13 - 14 Haziran 2020

Yaz Okulu Sınavı    23 Ağustos 2020

AÖF anketine katılmak , diğer AÖF öğrencileri ile bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

AÖF DUYURULARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN