Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihleri Açıklandı

Anadolu Üniversitesi 2020 yılı yaz okulu sınavı için geri sayım başladı. Sınav için tarihin belli olmasının ardından öğrenciler, sınavların yüz yüze mi yoksa online olarak mı yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda detaylara yer verdik. İşte Anadolu Üniversitesi AÖF duyurusu.

Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihleri Açıklandı

AÖF yaz okulu sınav tarihleri.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz okulu sınav tarihlerine yer verildi. AÖF sınavlarına girecek öğrenciler, sınavın online olarak mı yoksa okullarda mı yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda AÖF yaz okuluı detaylarına yer verdik.

SINAV MERKEZİ TERCİHİ

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada sınav merkezi tercihlerinin 5 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacağına yer verildi. AÖF duyurusu şu şekilde:

"Yaz Okulu Sınavları, tüm il ve ilçe sınav merkezlerinde pandemi şartlarının el versi halinde yüzyüze yapılacaktır. Ancak öğrenci sayısı yetersiz olan ilçe sınav merkezlerinde öğrenciler bağlı oldukları il sınav merkezlerinde sınava alınabileceklerdir.  Yaz Okulu Sınav Merkezi değişikliğinizi aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu'ndan Yaz Okulu Sınav Merkezi Güncelleme kısmından son değişiklik tarihi olan 05 Ağustos 2020 günü saat 23:59’a kadar yapabilirsiniz. 

Bu tarihten sonra yapılan değişiklikler Yaz Okulu Sınavı sınav merkezlerini etkilemeyecektir."

YAZ OKULU SINAV TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi resmi internet adresi üzerinden bir açıklama yapıldı. Sınav geri sayım sayacına baktığımızda 3 Ağustos tarihi itibarıyla sınava 32 gün kaldığı görüldü. 

SINAV TARİHİ

Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu sınavlarının 5 Eylül 2020 günü yapılacağı öğrenildi. 

Yaz okulu sınav merkezi tercihlerinin alınıyor. Bu nedenle sınavların okullarda yapılacağı ön görülüyor.

AÖF SINAV DUYURUSU GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN