Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Sınav Merkezi Tercihleri Başladı

Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz okuluna kayıt yapan öğrencilerin sınav merkezi tercihlerini yapması gerektiğine yer verildi.

Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Sınav Merkezi Tercihleri Başladı

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınav merkezi duyurusu yayımladı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda yaz okuluna kayıt olan öğrencilerin sınav merkezi tercihi duyurusuna yer verildi. 

Yayımlanan duyuruda sınav merkezi tercihlerinin başladığına, yaz okuluna kayıt yapan öğrencilerin sınav merkezi tercihlerini yapması gerektiğine yer verildi. 

"Değerli öğrencilerimiz,

Yaz Okulu Sınavları, tüm il ve ilçe sınav merkezlerinde pandemi şartlarının el versi halinde yüzyüze yapılacaktır. Ancak öğrenci sayısı yetersiz olan ilçe sınav merkezlerinde öğrenciler bağlı oldukları il sınav merkezlerinde sınava alınabileceklerdir. 

Yaz Okulu Sınav Merkezi değişikliğinizi aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu'ndan Yaz Okulu Sınav Merkezi Güncelleme kısmından son değişiklik tarihi olan 05 Ağustos 2020 günü saat 23:59’a kadar yapabilirsiniz. 

Bu tarihten sonra yapılan değişiklikler Yaz Okulu Sınavı sınav merkezlerini etkilemeyecektir."

SINAV MERKEZİ TERCİHİ DUYURUSU

Sınav merkezi tercihi yapacak adayların öncelikle öğrenci oyomasyonuna giriş yaptırması gerekmektedir. Otomasyona giriş yapan öğrenciler , yaz okuluı sınav merkezi güncelleme kısmından 5 Ağustos 'a kadar sınav merkezi tercihini yapacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA