Anadolu Üniversitesi AÖF Vize Sınav Giriş Yerleri

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. 13-14 Nisan günlerinde yapılacak sınavlar için son bilgiler , sınav giriş belgesi ekranı , belge sorgulama sayfası ve AÖF sınavı hakkında son bilgiler haberimizde.

Anadolu Üniversitesi AÖF Vize Sınav Giriş Yerleri

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları 13-14 Nisan günlerinde yapılacak.

Yüz binlerce adayın büyük bir merak ve heyecanla beklediği bahar dönemi vize sınavları önümüzdeki hafta yapılacak. Sınavlara 10 gün kala en çok araştırılan konu , AÖF sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı meselesi oldu. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş yerleri sorgulama işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar.

AÖF sınav giriş yerleri Anadolu Üniversitesi tarafından erişime açıldı. Sınava 10 gün kala açıklanan sınav giriş yerleri internet üzerinden araştırılacak. 

ttps://www.anadolu.edu.tr/acikogretim internet  adresi üzerinden erişime açılan sınav giriş yerleri için vatandaşların aşağıdaki bağlantı adresine gitmesi ve aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

Linke gittikten sonra ‘Öğrenci Girişi’ sekmesi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifrenizle giriş yapın. Sisteme giriş yaptıktan sonra üst sekmelerde bulunan ‘Sınav İşlemleri’ kategorisinin altında ‘Sınav Giriş Belgesi’ sekmesine gidin. Daha sonra sınav giriş belgesi görüntüle dedikten sonra sağ en üst kısmında yer alan ‘Yazdır’ butonuna tıklayarak ya da klavyede Ctrl+P kısayolu ile çıktı alabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA EKRANI

SINAV GÜNLERİ

2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar dönemi vize sınavı 13 ile 14 Nisan 2019 günlerinde yapılacak. Farklı oturumlar şeklinde yapılacak sınavlar için sonuçlar iki hafta sonra açıklanacak. 

Vize sınavlarının ardından final sınavları ise 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak. Üç ders sınavları ise 20 Temmuz 2019 günü gerçekleştirilecek. 

SINAV BELGELERİ

Sınava  girecek adayların aşağıdaki evrakları yanında bulundurması gerekmektedir. 

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.
 

AÖF GEÇME NOTU

84 – 100 AA 4,00 Geçer
77 – 83 AB 3,70 Geçer
71 – 76 BA 3,30 Geçer
66 – 70 BB 3,00 Geçer
61 – 65 BC 2,70 Geçer
56 – 60 CB 2,30 Geçer
50 – 55 CC 2,00 Geçer
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçer
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçer
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçer

AÖF SINAV SORULARINDAN, SONUÇLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara