Anadolu Üniversitesi AÖF Kayıt Yenileme Başvurusu Başlıyor-İşte Ücretin Yatırılacağı Banka

2020 yılı Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme işlemleri başlıyor. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada kayıt yenileme işlemleri detaylarına yer verildi. İşte kayıt yenileme detayları.

Anadolu Üniversitesi AÖF Kayıt Yenileme Başvurusu Başlıyor-İşte Ücretin Yatırılacağı Banka

AÖF kayıt yenileme başvuruları başlıyor.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı kayıt yenileme işlemlerinin başlayacağına  yer verildi. Biz de KAMU BÜLTENİ olarak bu yazımızda AÖF kayıt yenileme hakkında bilgilere yer verdik.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsayan duyurunda detaylar şu şekilde:

KAYIT TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim 2020 günü başlayacak. Anadolu Üniversitesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "05 Ekim 2020 Pazartesi günü başlayıp 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 23:30’da sona erecektir." denildi. 

ÖNCE DERS SEÇİMİ SONRA ÖDEME

Kayıt yenileme başvurusu yapacak öğrenciler, önce ders seçimlerini yapacak. Ders seçimleri yapıldığında , alınan kredi miktarına göre ödeme oluşturulacak ve öğrenciler, ödemelerini yaptıktan sonra kayıtlarını tamamlamış olacak.

KAYIT YENİLEME NASIL YAPILACAK?

2020-2021 kayıt yenileme işlemleri aşağıdaki şekilde yapılacak:

"Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. "

ÜCRET NEREYE YATIRILACAK?

Kaydını yapanlar, daha sonra ücret ödemesi yapacak. Başvuru ücreti 16 Ekim tarihine kadar yapılacak. "Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 16 Ekim 2020tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59’a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacaktır."

AÖF DUYURULARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN