Son Dakika... Mecliste 10 Kişide Korona Çıktı

TBMM 'den son dakika haberi geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş yaptığı açıklamada 10 kişide korona çıktığını söyledi.

Son Dakika... Mecliste 10 Kişide Korona Çıktı

Son dakika : Mecliste 10 kişide korona çıktı.

TBMM 'den bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre mecliste toplamda 10 kişide korona çıktığı bildirildi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Biri TBMM'de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir" ifadelerini kullandı. 

TKorona başladığından bu yana yaşanan süreç hakkında konuşan erdoğmuş, 9'u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyleyerek, "Bu kişilerden 7'sinin tedavisi tamamlandı ve görevlerine başladılar. Biri TBMM'de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir. Bunların dışında bir vaka tespiti yoktur" ifadelerini kullandı.