Sincan Yenikentliler Cuma Günü Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısını Takip Edecek! "Otobüse Onay Çıkmazsa Oy Yok!"

İlçe olması için kanun teklifi verilmesine rağmen hala yalnızlığına terk edilen 105 bin insanın yaşadığı Yenikent'te ulaşım sıkıntısı günden güne büyüyor.

Sincan Yenikentliler Cuma Günü Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısını Takip Edecek! "Otobüse Onay Çıkmazsa Oy Yok!"

Kış aylarının gelmesiyle birlikte sabah saatlerinde işlerine gitmek için otobüs bulmakta sıkıntı yaşayan Yenikent'li vatandaşlar, gelen otobüslerin de dolu olduğunu sefer sayısının bölgeyi taşıyamadığını belirtiyor.

Daha önce de Kamu Bülteni olarak Ankara Yenikent ve Sincan'daki Başer Duraklarının sorunlarını gündeme getirmiş, bunlarla ilgili çözüm beklentilerini aktarmıştık. Yenikent'teki vatandaşlardan bize gelen mesajlarda, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Cuma günü gerçekleştirdiği meclis toplantısını yakından takip edecekleri, özellikle AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin 300 otobüs için oy vermemeleri halinde bir sonraki seçimde AK Parti ya da MHP'ye oy vermeyeceklerini belirtiyorlar. MHP'li milletvekillerinin kendileri için çabalarının farkında olduklarını, ilçe olmaları için kanun teklifi verdiklerini de vurgulayan Yenikent'li vatandaşlar, Cuma gününün özellikle sincan ve diğer ulaşım sıkıntısı olan ilçeler için öneminin farkında.  

ABB'deki oylama sonuçlarını an be an takip ederek sizlerle paylaşacağız.