Mansur Yavaş İmzaladı: Ankara'da Memurlar 25 Yıl Sonra İlk Kez Bayram İkramiyesi Alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'nde 25 yıl sonra bir ilk. Mansur Yavaş imzaladı ve memurlara 850 TL ikramiye verilmesine karar verildi.

Mansur Yavaş İmzaladı: Ankara'da Memurlar 25 Yıl Sonra İlk Kez Bayram İkramiyesi Alacak

Ankara 'da memurlara 850 TL ikramiye.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile sendikalar arasında ek protokol imzalandı ve  memurlara Kurban Bayramı' nda net 850 lira ikramiye verilmesi kararlaştırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'nden konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Bem-Bir-Sen, Tüm Bel-Sen, Tüm Yerel-Sen temsilcileriyle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediyede görevli memurlara Kurban Bayramı ikramiyesi verilmesine ilişkin ek protokolü imzaladığı ve memurlara ikramiye verileceği bildirildi. 

Söz konusu açıklamada, memurlara eşit olarak sosyal denge tazminatı ve net 850 lira Kurban Bayramı ikramiyesi hakkı verildiğinin altı çizildi.

25 YIL SONRA BİR İLK

Sendikalarla imzalanan protokol uyarınca, Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan memurlara 25 yıl sonra ilk kez bayram ikramiyesi verilecek olmasının önemine dikkat çekildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada Mansur Yavaş 'ın görüşlerine yer verildi. Başkan Yavaş, "İmkanlarımız daha çok olsun, daha çok verelim. Beraber çalışalım. Ankaralı memnun olsun. Bütün amacımız o. Verdiğimiz parayı çok görmüyoruz ama 25 yıldır bir ilk olması açısından önemli." dedi.

SENDİKALARDAN MANSUR YAVAŞ 'A TEŞEKKÜR

Yavaş'a teşekkür eden sendika temsilcileri de ikramiyenin çalışanlarda bayram hediyesi olarak önemli bir motivasyon sağlayacağını kaydetti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA