Ankara Mamak'tan Son Dakika Haberi: Otobüs Durağa Daldı: 3 Ölü

Son dakika haberi: Ankara Mamak 'ta feci bir kaza meydana geldi. Özel Halk Otobüsü durağa daldı.

Ankara Mamak'tan Son Dakika Haberi: Otobüs Durağa Daldı: 3 Ölü

Son dakika : Ankara 'da korkunç kaza.

Ankara 'nın Mamak ilçesi 'nde feci bir kaza meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı şoförün  kontrolünden çıkan özel halk otobüsü durağa girdi.

Aracın durağa girmesi sonucu meydana gelen feci trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti.

DETAYLAR GELDİ

saat 14.00 sularında Mamak 'ta Yeni Merkez Camii 'nin önünde meydana gelen feci kaza sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. 

İlk belirlemelere göre feci kaza sonrası 3 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı. 

GÖRGÜ TANIĞI: OTOBÜS ÇOK HIZLIYDI

Feci kazadan son anda  kurtulan bir görgü tanığı , halk otobüsünün çok hızlı şekilde geldiğini , otobüsü son anda fark ederek yana atıldığını söyledi.

Vali Vasip Şahin konu ile ilgili "İlk tespitlere göre halk otobüsü durağa dalıyor. Teknik sebeple mi arkadaşlar incelemelerde tespit edecekler. Üç vatandaşımız olay yerinde vefat etmiş, üç vatandaşımız da yaralı olarak hastaneye götürüldü. Ambulanslardan önce özel araçlarla da birkaç vatandaşın götürüldüğünden bahsediliyor. Bunun kaç kişi olduğu ve doğru olup olmadığını araştırıyoruz." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA