Ankara'da Korkunç Cinayet: Çöp Atmayan Kardeşini Bıçakladı

Ankara Çankaya'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 20 yaşındaki kişi, çöp atma kavgası yaşadığı kardeşini bıçaklayarak öldürdü.

Ankara'da Korkunç Cinayet: Çöp Atmayan Kardeşini Bıçakladı

Ankara'da bir kişi, çöp atmayan 16 yaşındaki kardeşini öldürdü.

Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde gece saatlerinde feci bir olay meydana geldi. İlçde bulunan Mürsel Uluç Mahallesi'nde yaralama olduğunu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. 

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye giden ekipler, elinde ce elbiselerinde kan izleri olan 20 yaşındaki M.K. isimli kişi ile karşılaştı. 

Bunun üzerine içeri giren ekipler, yerde kanlar içinde olan lise öğrencisi 16 yaşındaki K.K.'yı gördü. 20 yaşındaki M.K'nın kardeşi olduğu öğrenilen çocuk üzerinde yapılan ilk incelemede çocugun hayatını kaybettiği tespit edildi.

ÇÖP ATMADIĞI İÇİN

Polis ekipleri, M.K'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişi, emniyette verdiği ilk ifadesinde, annesi ile babasının misafirliğe gittiğini, kardeşi ile kendisi arasında da çöp atma konusunda kavga çıktığını söyledi. Çöp atma nedeniyle çıkan tartışmanın kısa sürede büyüdüğünü, mutfaktan ekmek bıçağı alarak kardeşine saldırdığını söyleyen M.K., daha sonra polisi arayıp durumu anlattığını söyledi. 

Evde kanlar içinde bulunan 16 yaşındaki lise öğrencisi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.  Genç çocuğun cansız bedeni, inceleme için Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, üniversite birinci sınıf öğrencisi olan zanlı M.K, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Soruşturma devam ediyor.