Ankara Çubuk'ta Korkunç Olay: Siyah Poşetlerde Onlarca Köpek Cesedi

Ankara 'nın Çubuk İlçesi 'nde korkunç bir olay meydana geldi. Edilen son dakika bilgilerine göre boş birr arazide siyah poşetlerin içine konulmuş köpek cesetleri bulundu.

Ankara Çubuk'ta Korkunç Olay: Siyah Poşetlerde Onlarca Köpek Cesedi

Ankara 'da bir korkunç olay daha meydana geldi.

Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara 'nın Çubuk ilçesinde bulunan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yanındaki boş bir arazide, siyah çöp torbalarının içine konulmuş halde onlarca köpeğin cesedi bulundu.

Çok sayıda hayvanseverin ve dernek temsilcilerinin haberi alır almaz olay yerine gittiğinin belirtildiği açıklamada HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı, köpeklerin poşetlere konularak boş araziye atıldığını kaydetti.

BU KATLİAMLARA 'DUR' DEMENİN TEK YOLU YASADIR

Dernek Başkanı Paçalı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ölüm sebeplerinin ne olduğunu, bu cesetlerin buraya kim tarafından atıldığını bilmiyoruz ama korkarız ki bu da yeni bir katliam. Türkiye'nin her yerinden her gün yeni katliam haberleri alıyoruz. İnsanlık yavaş yavaş çürüyor. Yetkililer yasa çıkartmak için hala daha ne bekliyor? Bu katliamlar ne zaman bitecek? Devlet ne zaman müdahale edecek? Bu katliamlara 'dur' demenin tek yolu yasadır. Yasa istiyoruz."

BAŞKENTTE İKİNCİ OLAY

Geçtiğimiz gün yaşanan feci olayda da, Batıkent bölgesine minibüsle gelen kişilerin bıraktıkları zehirli tavuk etinden yiyen 16 sokak köpeği telef olmuş, bazıları da veteriner kliniğinde tedavi altına alınmıştı. Olay sonrası 3 kişi gözaltına alınmış, ardından serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılma kararı sosyal medyada büyük tepkiye yol açmıştı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA