Rektör Hakkındaki Videolu İğrenç İddia Sonrası Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü, hakkındaki çirkin iddialar sonrası bir basın açıklaması düzenledi.

Rektör Hakkındaki Videolu İğrenç İddia Sonrası Açıklama Geldi

Rektör, hakkındaki çirkin iddiaları yalanladı.

Bir gazeteci , bugün sosyal medya üzerinden çok konuşulan bir açıklamada bulundu. Mehmet Özışık isimli kişi, ssoyal medyaadan yayımladığı mesajında bbir rektör ile öğretim görevlisinin eşcinsel ilişki yaşadığını iddia etti. 

Elindeki görüntülerde öğretim görevlisinin net şekilde görüldüğünü , diğer ismin ise tam belli olmadığını ve bu kişinin yüzde 40 ihtimalle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir olduğunu iddia etti. 

Bu iddialar sonrası Rektör Aldemir kameralar karşısına geçti ve oldukça üzgün olduğunu söyledi. Özışık 'ı itibar suikastiçisi, iftiracı, sosyal medya manipülatörü olarak nitelendirdi.

Aldemir, kendisiyle ilgili iddiayı dile getirmekten "ar" duyduğunu ifade etti ve "Çok sayıda kişi istifa etti, şantaj yapılarak ihale alındı" iddialarının bir iftiralar zinciri olduğunu belirterek kendi dönemi ile eski dönem arasındaki farkı gösteren öğretim elemanı istifa sayıları ile ihale sayılarının belgelerini yayınladı.

Video kaydının isimsiz bir ihbar olarak 28 Ağustos günü geldiğini , bir gün sonra da yüzü görünen akademisyen hakkında inceleme başlattıklarını söyledie. Daha sonra inceleme raporunu tamamladıklarını söyleyen Aldemir, 11 Eylül 'de soruşturma başlatıldığını ve 24 Eylül günü yüzü görünen öğretim görevlisi ile devamında yüzü görünmeyen şahsın tespit edildiğini ve YÖK 'e ifadeye çağrıldığını söyledi. 

Aldemir "Bunu bağlamından koparıp bana iftira atacak derecede alçaklaşacaklarını ben bile tahmin etmemiştim." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA