Gazi Üniversitesi'ne 52 Akademik Personel Alımı Yapılacak

Gazi Üniversitesi'ne akademik personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru şartları, başvuru tarihleri ve diğer detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

Gazi Üniversitesi'ne 52 Akademik Personel Alımı Yapılacak

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda üniversite birimlerine 52 akademik personel alımı yapılacağı, başvuruların bugünden itibaren 15 gün boyunca devam edeceği duyuruldu. Gazi Üniversitesi'nin ilgili internet sayfası, Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, başvuru için gerekli belgeler ve başvuru için adaylarda aranan kriterler de yer aldı.

Alımlar, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Fen Fakültesi, Gazi Eğitim Fakültesi,  Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Teknoloji Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi için gerçekleştirilecek. İlgili pozisyonlara ait başvuru özel şartları ve diğer detaylara göz atmak için adaylar aşağıdaki başvuru kılavuzu linkine tıklayabilir.

Gazi Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN