Yücel Yılmaz: Bizim Dönemimizde Makam Sahibi Olmak İçin.."

Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada , kendi dönemlerinde makam sahibi olmak için ya imam hatip ya da Trabzonlu olacaksınız dedi.

Yücel Yılmaz: Bizim Dönemimizde Makam Sahibi Olmak İçin.."

Makam sahibi olmak için ya imam hatipli ya da Trabzonlu olacaksınız.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Yılmaz katıldığı bir programda yaptığı açıklamada , kendi dönemlerinde makam sahibi olmak için aradıkları şartı söyledi.

2. Bandırma ve Çevresi Sempozyumu' nda konuşan Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Askeriyesinde, memurunda vesairesinde devleti temsil eden bir insan varlığı var aslında burada. Siyaseti demiyorum. Siyaseti Trabzon temsil ediyor, Karadenizliler. Makam sahibi olmak için bir imam hatipli olacaksın bir de Trabzonlu, bizim dönemde öyle."

YÜCEL YILMAZ KİMDİR?

Evli ve biri kız, biri erkek, iki çocuk babası olan Yılmaz, 1975 senesinde Almanya'da dünyaya geldi.

İlkokulu Balıkesir Mehmet Şeref Eğinlioğlu İlkokulu'nda, ortaokul ve lise eğitimini ise Balıkesir Özel Altuğ Yurdakuloğlu Koleji'nde bitirmesinden sonra Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nde lisans eğitimi aldı.

Üniversite senelerinde, üniversite öğrenci senatosu başkanlığını yapmasının yanı sıra, Düşünce Peteği topluluğunu kurarak lisans eğitimi sonuna kadar başkanlığını başarılı bir şekilde devam ettirdi.