Süleyman Soylu'dan İmamoğlu'na: "Ahmak.."

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı programda Ekrem İmamoğlu 'na sert sözlerle yüklendi.

Süleyman Soylu'dan İmamoğlu'na: "Ahmak.."

Son dakika haberi: Süleyman Soylu 'dan İmamoğlu 'na çok sert sözler.

Ankara 'da düzenlenen programa katılan ve burada konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılmak için gittiği Fransa 'da Türkiye 'yi şikayet etmesine sert tepki gösterdi. 

Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yetiştirme Kursu 'nda konuşan Bakan Soylu isim vermeden Ekrem İmamoğlu 'nu kastederek, "Avrupa'ya giderek Türkiyeyi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek. Yazıklar olsun, bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun. Bu milletin sana verdiği emeğe yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu şunları söyledi:

"Terörist olmaktan ceza alanları bu ülkenin selameti ve o beldenin selameti için görevden aldığımızda, Avrupa'ya giderek Türkiye'yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek. Yazıklar olsun, bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun. Bu milletin sana verdiği emeğe yazıklar olsun. Birileri eline silah alıp 9 aylık çocuklarımızı, bebeklerimizi şehit edecek, orada Kürt kardeşlerimizin, Arap kardeşlerimizin, Türk kardeşlerimizin sabah dükkanını açmasını engelleyecek, çocukların okula gitmesini engelleyecek, bunun belediye başkanlığını yapacak, sen de Avrupa Birliği'ne Türkiye'yi şikayet edeceksin, yazıklar olsun" dedi.