Süleyman Soylu'dan Acun Ilıcalı'nın Sözlerine Yanıt

Acun Ilıcalı 'nın yaptığı açıklama sonrası Süleyman Soylu 'dan da bir açıklama geldi. Bakan Soylu yaptığı açıklamada isim vermeden Acun Ilıcalı 'nın sözlerine yanıt verdi.

Süleyman Soylu'dan Acun Ilıcalı'nın Sözlerine Yanıt

Süleyman Soylu 'dan Acun açıklaması.

Tv8 'in sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı , Elazığ 'da meydana gelen deprem sonrası bir canlı yayın düzenledi ve deprem bölgesi için 73 milyon TL para topladı. Bu canlı yayına telefonla bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya ise Acun, "Bu paraları depremzedeler için kullanın" dedi. Bu sözler ise büyük yankı uyandırdıç

Bakan Soylu 'da programa telefonla bağlanmış ve 20 bin TL yardım yapacağını söylemişti. Bakan Soylu, "Bütün milletimiz rahat olsun. Buraya gelen bütün yardımlar ve bağışlar itinayla, hakkaniyet ölçüsü içerisinde dağıtılmaktadır. Yani geçmiş alışkanlıklardan kalan 'Acaba ne olacak?' sorusu Elazığ ve Malatya üzerinde speküle edilmesi bizi üzer. Burada yüce bir gönüllü ordusu var, Elazığlılar, Malatyalılar bu konuda çok güçlü bir iradeye sahipler" dedi.

Acun ise konu ile ilgili "Pazar akşamı ülkece çok anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdik. Böyle anlamlı bir gecede paylaşılan bu kadar güzellik varken, yayınımıza bağlanan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız konuşmamıza başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Yayınımıza bağlanarak, kampanyamıza hem maddi hem de manevi destek veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. " dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA