Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a EYT Tepkisi: "Ayıp Be"

Son dakika haberi: Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın EYT açıklamasına tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a EYT Tepkisi: "Ayıp Be"

Gökçek'ten Mansur Yavaş'a EYT tepkisi.

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaptı. Mansur Yavaş'ın seçim öncesi emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili verdiği sözü yerine getirmesi ve GSS prim borçlarının ödeneceğini açıklamasının ardından Gökçek, bu duruma tepki gösterdi ve AK Parti içerisinde bazı isimlerin Mansur Yavaş'a bilgi sızdırdığını söyleyerek hakaret etti. 

MANSUR YAVAŞ: "EYT'LİLERİN GSS BORÇLARINI BELEDİYE ÖDEYECEK"

Seçim öncesi açıklama yapan Mansur Yavaş, emeklilikte yaşa takılan vatandaşların işsiz olması nedeniyle ödemeleri gereken GSS primlerinin belediye tarafından karşılanacağını söylemişti. Gökçek bu paylaşımı alıntıladı ve şunları söyledi:

"Mansur, işin gücün algı. Birincisi hukuken böyle bir ödeme yapamayacağını, ödeyene zimmet çıkacağını adın gibi biliyorsun. İkincisi bizim içimizden bazı şerefsizlerin size Cumhurbaşkanı'nın yeni kararnameyi çıkaracağını haber vermesinden bir gün önce beyanat veriyorsun. Ayıp be."