İstanbul'a Kayyum mu Atanacak? Bakan Soylu'dan Flaş Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir son dakika açıklaması yaptı ve "İstanbul'a kayyum atanacak mı, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi. İşte detaylar.

İstanbul'a Kayyum mu Atanacak? Bakan Soylu'dan Flaş Açıklama

Son dakika: İçişleri Bakanı 'ndan flaş İstanbul açıklaması.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Bakan Soylu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul seçmeninin kendisine vermiş olduğu reyi bölücüleri meşruiyete taşımak çin kullananlara sormak lazım. Esas itibari ile kendi üzerine düşen yükümlülükleri değil Türkiye’nin yıllarca canını acıtan, Türkiye’yi ekonomik, sosyal, birlik ve beraberlik konusunda sıkıntıya düşürmeye çalışan terör örgütüne, oradaki çocuklara, annelere göstermediği şefkati göstermeye çalışanlara sormak lazım"

YENİKAPIYA ÇEKİLEN ARABALAR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verilen talimat sonrası belediyenin kiraladığı araçlar Yenikapı 'da sergilenmeye başladı. Binlerce  araçla ilgili  açıklama yapan Bakan Soylu, "Belediye işi şov işi değildir. Bu söylenir ve araştırılır. Eğer böyle bir fazlalık, israf söz konusuysa bu ilgili bakanlığa söylenir. Söylenmedi. Bunlar kamu zararı olabilecek şekilde sergilenmektedir" ifadelerini kullandı.

KAYYUM AÇIKLAMASI

Soylu, bir gazetecinin “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da eleştirmiştiniz. ‘Pejmürde ederim’ demiştiniz. İstanbul’a da mı kayyum atanacak, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna, “Onu Pazar sabahı Hakan Çelik'te açıklayacağım” ifadesini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA