Erkan Tan'ın O Sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Rahatsız Etti

Son dakika haberi: Abdulkadir Selvi yaptığı açıklamada, A Haber canlı yayınında Erkan Tan 'ın Ekrem İmamoğlu hakkındaki sözlerine Erdoğan 'ın tepki gösterdiği belirtildi.

Erkan Tan'ın O Sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Rahatsız Etti

Erkan Tan 'ın o sözleri Erdoğan 'ı rahatsız etti.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yaptığı son dakika açıklamasında , A Haber sunucucusu Erkan Tan 'ın canlı yayında Ekrem İmamoğlu 'na "Oğlum" şeklinde seslenmesini eleştirdi ve  son AK Parti MYK 'sında bu konunun gündeme geldiği belirtildi. 

CNN Türk ekranlarında yayımlanan ve Hande Fırat 'ın sunumu ile yayımlanan Gece Görüşü adlı programa konuk oldu ve gündeme ilişkin önemli konuları, seçim sonrasını ve AK Parti MYK 'sında yaşananları aktardı.  Selvi yaptığı açıklamada, seçim dönemi boyunca iktidara yakın medyanın dilinin AK Parti MYK üyeleri tarafından da eleştirildiğini ifade etti.

TAN 'IN O SÖZLERİ ERDOĞAN 'I RAHATSIZ ETTİ

A Haber Sunucusu Erkan Tan 'ın, sunduğu haber programı sırasında,  Ekrem İmamoğlu'na "oğlum" diye hitap etmesinin AK Parti MYK 'da gündeme geldiğini belirten Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Tan'dan rahatsız olduğunu aktardığını belirtti. 

O RAHATSIZLIĞA SAYIN ERDOĞAN 'DA KATILIYOR

Selvi canlı yayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''İstanbul'da milyonlarca insanın oyunu alan bir belediye başkanı için canlı yayında oğlum diye hitap eden bir programcı vardı. Orada o rahatsızlık dile getiriliyor. Sayın Cumhurbaşkanı da o rahatsızlığa katılıyor. Elbetteki Ak Parti'nin görüşlerini temsil imkanı olan isimler ortaya koyar ama kitleler öyle anlamıyor."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA