Erdoğan'dan AK Parti'ye Seçim Talimatı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il başkanları toplantısında yapmış olduğu konuşmada, parti yöneticilerine seçim talimatlarını sundu. Erdoğan, 'sizlerden seçim gününe kadar bütün AK Parti camiası olarak gece gündüz demeden çalışmanızı istiyorum.' Dedi.

Erdoğan'dan AK Parti'ye Seçim Talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti genişletilmiş il başkanları toplantısında bir konuşma yaptı. Mersin'de organize edilen terör saldırısına yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde muhalefet ve batı ülkeleri vardı.


Avrupa'yı terör örgütlerine destek vermekle suçlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'a 'kendinize gelin!' Dedi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Partisine Talimat: Gece Gündüz Demeden Çalışmanızı İstiyorum 


Erdoğan yapmış olduğu açıklamada partisine şu talimatı verdi;

“Son iki hafta içerisinde meydana gelenler ile beraber bizimle 6'lı masa denen hilkat garibesiyle arasındaki farkı göstermektedir. 2023 seçimleri Türkiye'deki pek çok dönüm noktası ile beraber takoz siyasetinin adeta çöp sepetine atıldığı bir milat olacaktır. Biz, milletten kopuk değiliz. Milletten kopuk siyasetçi olamaz. Adalet ve Kalkınma Partisi’ni kuran da iktidara getiren de, ayakta tutan da 2023 senesinde yeniden iktidar sorumluluğunu verecek olan da milletimizdir. Sizlerden seçim gününe kadar bütün AK Parti camiası olarak gece gündüz demeden çalışmanızı istiyorum.”

Dedi.