Erdoğan, AK Parti'nin Seçim Startını Verdi

AK Partisi genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin "İstanbul'un sözü: Birlik, İrade, Zafer programında yapmış olduğu açıklamada her bir üyemizi partimize yeni bir üye kazandırması amacıyla teşvik edeceğiz talimatını verdi.

Erdoğan, AK Parti'nin Seçim Startını Verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti'nin seçim startını verdi. Erdoğan yapmış olduğu açıklamada;

“İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. Milletimizden almış olduğumuz güç ile bu imtihanı başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Bu hedefe ulaşmak amacıyla Cumhur İttifakı çatısı altında Gece gündüz çalışacağız. Önce kendi içimizdeki birliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendireceğiz.

Bugün burada 32 bin sandıktan görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısı ile buradayız. Amacımız AK Parti ailesinin bütün fertleri ile 16 milyon İstanbullunun tamamına ulaşmaktır. Aynı çalışmayı 81 vilayetimizin tamamında gerçekleştireceğiz. Yılmadan usanmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik. Üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Durmadan usanmadan yılmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. 

Biz kuru sıkı atmıyoruz icraat, icraat, icraat... Türkiye'yi yeni 100 lira biz hazırlıyoruz. Geçen hafta yalnızca bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğrultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar her haneyi 2 defa ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz.


Birileri durmadan yuvarlak masanın etrafında döne dursun biz sahayı emekle, Kalp ile, azim ile ve fedakarlık ve ilmik ilmik örerek kendi işimize bakmaya devam edeceğiz.”

Dedi.