Erdoğan Açıkladı: Ekonomi ve Hukuk Reform Hazırlıkları Sona Eriyor

Son dakika açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada hukuk ve ekonomi alanındaki reformlarda son durumu aktardı.

Erdoğan Açıkladı: Ekonomi ve Hukuk Reform Hazırlıkları Sona Eriyor

Erdoğan'dan reform açıklaması.

AK Parti İl Kongresi'ne video konferans ile bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada reform paketlerinin kamuoyuna açıklanacak aşamaya geldiğini söyledi. 

AK Parti'nin yolunun milletin yolu olduğunu söyleyen Erdoğan, "AK Parti'nin yolu, milletin yolu, davası, milletin davası, gücü, milletin gücüdür. Böyle bir misyon ile yola çıkmış, girdiği her seçimden 18 yılda zaferle çıkmış bir partinin mensuplarının görevi hedefi daha ileriye taşımaktır. Bizler seferle mükellef kadrolar olarak, Rabbim bizlere nice zaferleri nasip etmiştir. Bundan sonra da nicelerini nasip edecektir. Halka ve Hakk'a hizmet yolunda son nefesimize kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkemizi 2023 hedeflerine biz ulaştıracağız. Gençlerimiz ile ülkemizi 2053 vizyonuna biz taşıyacağız. Hep daha büyük projelere imza atacağız." dedi.

"15 AYDA İKTİDAR OLDUK"

AK Parti'nin kurulduktan 15 ay sonra iktidara geldiğini söyleyen Erdoğan, "Biz 2001 yılında partimizi kurduğumuzda Türkiye yakın dönemin en önemli bunalım ve kaoslarından birini yaşıyordu. Milletimiz AK Parti'yi umut olarak görmüş, kuruluşundan 15 ay gibi kısa bir süre sonra iktidara getirmişti. Milletimizi yanıltmadık. Var gücümüzle çalıştık, çabaladık, mücadele ettik. 18 yıldır karşımıza çıkarılan engelleri asla unutmadık, unutmayacağız. Vesayetin engellerini nasıl aştığımızı daha dün gibi hatırlıyoruz." dedi.

REFORM

Reformlarla ilgili konuşan Erdoğan, "Ekonomi ve hukukta reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına geldi" dedi.