Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asgari Ücret Çıkışı 2020

TBMM'de AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan eve ekmek götüremiyoruz tartışmalarına asgari ücretli cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asgari Ücret Çıkışı 2020

Son dakika : Erdoğan'dan asgari ücret ve eve ekmek götüremiyoruz sorusuna cevap.

TBMM'de düzenlenen grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Malatya'da yaşanan olay sonrası eve ekmek götüremiyoruz tartışmalarına değindi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, askıda ekmek uygulaması ve devamındaki tartışmalara ilişkin yaptığı açıklamada “Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye’de var mı? İnanıyor musunuz buna? Bugün asgari ücretiyle, maaşıyla çok çok ülkeleri geride bırakmış bir Türkiye var. Büyüme oranına bakıyorsun en iyi noktada olan ülkeyiz. Bunlar hesap kitap bilmiyor” dedi.

ASGARİ ÜCRET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin asgari ücretiyle çok çok ülkeleri geride bıraktığını söyledi. 

HAREKAT MESAJI

Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de terör örgütlerinin belirlenen sınırlarda kalmadığını söyleyerek, "Bu teröristler belirlediğimiz hattın dışına çıkarılmazsa ihtiyaç duyduğumuz her an harekete geçmek için meşru sebebe sahip olduğumuzu tekrar tekrarlıyorum." dedi.

2021 ASGARİ ÜCRET ZAM GÖRÜŞMELERİ BAŞLAMA TARİHİ

2021 yılında geçerli olacak asgari ücret için zam görüşmeleri Aralık  ayında başlayacak. Aralık ayının ilk günlerinde işçi temsilcisi, işveren temsilcisi ve hükümet temsilcisi bir araya gelecek ve 2021 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek.

ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDUĞUNDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN