Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Refah Partisi Gafı

AK Parti kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan , AK Parti yerine Refah Partisi dedi. Hulusi Akar oturduğu yerden "AK Parti , AK Parti" diyerek onu düzeltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Refah Partisi Gafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Refah Partisi dedi Hulusi Akar uyardı.

Kızılcahamam 'da düzenlenen AK Parti kampına katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı , Recep Tayyip Erdoğan, kampın açılışında  partililere hitap etti.

Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşması sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Geçmiş olsun diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendisine Refah Partisi olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HULUSİ AKAR FARK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın AK Parti yerine Refah Partisi demesini fark eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, oturduğu yerde "AK Parti AK Parti" diyerek  Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a uyarıda bulundu. Bir süre sonra hatasını fark eden Erdoğan, gülümseyerek durumu düzeltti.

İşte o anlar >>

MHP İLE ÇALIŞMA DEVAM EDECEK

MHP ile olan çalışmalarının verilmli şekilde devam edeceği vurgusunu yapan  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde MHP ile çok daha kapsamlı ve yakın şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle de Sayın Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi şahsım katında ve tüm Refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum" dedi.