Binali Yıldırım Gözyaşlarını Tutamadı.. İstifa Sesleri Yükseldi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İl Başkanlığı 'ndan çıktığı sırada gözyaşlarını tutamadı.

Binali Yıldırım Gözyaşlarını Tutamadı.. İstifa Sesleri Yükseldi

Binali Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı.

Önceki gün gerçekleştirilen İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu ismi çıktı. Seçim ilk sonuçlarının gelmesi sonrası Binali Yıldırım kameralar karşısına çıktı ve rakibi Ekrem İmamoğlu 'nu ilk tebrik eden isim oldu. 

Daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 'ndan çıkan ve aracına binen Binali Yıldırım, büyük bir sevgi ile karşılandı. En büyük tepkisi ise İstanbul İl Başkanlığı çekti. 

İSTİFA SESLERİ

İBB Başkan adayı Yıldırım , AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 'ndan çıkarken yoğun sevgi ile karşılanması sonrası gözyuaşlarını tutamadı. Binali Yıldırım 'ın gözyaşlarını tutamaması sonrası kalabalık, İstanbul İl Başkanı 'nı istifaya davet etti. İstifa sesleri yükselince İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yükselen seslere müdahale etti.

SİZİ AĞLATMAYA HAKLARI YOK

Binali Yıldırım 'ın binadan ayrıldığı sırada aracın yanına gelen bazı AK Partililer tepkilerini yeniden dile getirerek, Yıldırım'a "Başkanım il Başkanı istifa etmeli. İstifa etsinler ağlatmaya hakları yok sizi Başkanım." diyerek ona destek olmaya çalıştı

İstanbul'da CHP'nin aldığı yüzde 54 'lük sonuç ile 800 binden fazla farkla yarışı kazanan İmamoğlu'nun zaferi sonrasında AK Parti seçmeni İstanbul İl Başkanlığı'na tepki gösterdi. İstanbul İl Başkanlığı yeterince çalışmamakla suçlandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA