Anket Sonucu:Erdoğan Mı,AK Parti Mi?

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mustafa Şen, yapmış olduğu açıklamada anket sonuçlarına göre AK Parti’nin oy oranının %40’ın üzerinde olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise %52 oranında oy aldığını söyledi.

Anket Sonucu:Erdoğan Mı,AK Parti Mi?

2023 cumhurbaşkanlığı seçimleri adım adım yaklaşırken siyasi partiler, oy oranlarını belirtmek amacıyla anket şirketlerinin yaptıkları araştırmalara kulak kesilmeye başladı.

 AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mustafa Şen, Siirt’te partisinin il Başkanı tarafından organize edilen ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında basın mensuplarının sorularını cevap verdi.

AK Parti’nin Oy Oranı %40’ın Üzerinde

Siirt’e açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mustafa Şen, şu ifadelere yer verdi;

“Son iki aydır AK Parti’nin oy oranı %40’ın üzerine oturdu. Fakat biz parti olarak bunu %45 ya da 46’ya çıkarabileceğimizi hesaplayabiliyoruz. Cumhurbaşkanımız ise %52 oy alıyor şeklinde gözüküyor. Cumhurbaşkanımızın da 55’in üzerinde çıkabileceği aynı analizlerden ortaya çıkıyor. Yani yapmış olduğumuz araştırmalar bize gösteriyor ki bilimsel çalışmaları bize önümüzde daha çok oy alabileceğimizi gösteriyor.”

Dedi.