AK Partili İlçe Başkanı 'Gördüğümüz Lüzum Üzerine’  Diyerek İstifa Etti

Bilecik ilinin Pazaryeri ilçesinin AK Partili Başkanı İsmail Soydan, 'gördüğüm lüzum üzerine' diyerek görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Partili İlçe Başkanı 'Gördüğümüz Lüzum Üzerine’  Diyerek İstifa Etti

İsmail Soydan, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda;

“Büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı görevinden ‘gördüğüm lüzum üzerine’ bugün itibarıyla ayrıldığımızı siz değerli hemşerilerimize bildirmek istiyorum.”

Dedi.

Başkan Soydan, Açıklamasının Devamında Şu İfadelere Yer Verdi

“ 2019 senesinde beni bu göreve layık gören başta genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e, o dönemin AK Parti Bilecik il başkanı Fikret Karabayık’a ve beraber yol yürüdüğümüz her biri birbirinden değerli dava arkadaşlarıma, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e, Prof. Dr. Yalçın Akdoğan’a, önceki dönem AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz’a, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’e, Stratejik Geliştirme Başkanı Mehmet Murat'a, AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı ya, il başkanımız Serkan Yıldırım'a, il kadın kolları başkanımızın Mutlu Selen Haşit’e, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı’ya, İlçe Kadın Kolları başkanımız Büşra Kanat’a, önceki dönemlerde ilçemizde görev yapmış ilçe başkanlarımıza ve belediye başkanımız Zekiye Tekine teşekkür ediyorum.”

Dedi.