Feci Olay: Vali Yardımcısı Annesi ve Kardeşini Öldürdü

Adana'dan son dakika haberi: Hatay Vali Yardımcısı, Adana 'da ikamet etmekte olan annesi ve kardeşini öldürdü. Olayın nedeninin miras olduğu iddia ediliyor.

Feci Olay: Vali Yardımcısı Annesi ve Kardeşini Öldürdü

Vali Yardımcısı kardeşi ve annesini öldürdü.

Adana 'dan bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, tabancasıyla kardeşini ve annesini vurdu. Kurşunların hedefi olan Vali Yardımcısının annesi ile kardeşi olay yerinde hayatını kaybeti. 

Adana 'nın merkez Seyhan İlçesi 'nde bulunan Kurtuluş Mahallesi 'nde meydana gelen olayda, evinde cinnet getiren Polat, kardeşi ve annesine ateş etti. Silah sesleri sonrası bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, Vali Yardımcısının annesi ile kardeşinin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Anne ve kardeşini tabancayla  vurarak öldüren Vali Yardımcısı Tolga Polat, bölgeye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Baba Şeref Polat da emniyete görgü tanığı olarak götürüldü. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın nedeni bulundu. 

Şüpheli Tolga Polat, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolüne alındıktan sonra Emniyete götürüldü ve nezarete atıldı. Olay sırasında evde olan şüphelinin babası Şeref Polat da görgü tanığı olarak emniyete götürüldü.

CİNAYETİN NEDENİ AÇIKLANDI

Edinilen bilgilere göre bugün bir miraslık tarla davası olduğu , ailenin ise bu olay öncesi konuşmak için bir araya geldiği öğrenildi. Konuşma tartışmaya dönünce cinayetin işlendiği iddia edildi.

Olayı haber alan Emniyet Müdürü de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. 

Hatay Vali Yardımcısı olduğu ve Afrin 'den sorumlu olduğu öğrenilen Tolga Polat tarafından öldürülen kardeşi Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat'ın cansız bedenleri, olay yeri savcısının incelemesi sonrası  otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hatay Vali Yardımcısı tarafından öldürülen Altuğ ve İkbal Polat'ın cesetleri apartmandan çıkarıldığı sırada olay yerinde bulunan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.