Adana'da Esrarengiz Olay! Cinayet mi, İntihar Mı?

Adana'da Rehine Olayında Şüpheli Ölü Bulundu Adana'da polisi arayan bir iş yeri sahibi, gece saatlerinde tabancayla kendisini rehin alıp hapis cezasıyla arandığı için saklanmasına yardım etmesini istediği kişiyi dükkanına kitlediğine yönelik ihbarda bulundu.  İhbar üzerine olay yerine giden ve dükkana giren polis ekipleri, şüpheliyi ölü buldu.

Adana'da Esrarengiz Olay! Cinayet mi, İntihar Mı?

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde tamirci dükkanı bulunan A.Ç., 155 Polis İmdat Hattını arayarak tabancayla çevreye rastgele ateş açıp işyerine giren bir kişi olduğunu , şahsın daha sonra dükkana gelip başına silah dayayarak kaçak olduğunu belirtttiğini ve kendisini saklama talebinde bulunduğunu söyledi.

Şahsın uyuyakalmasını fırsat bilen dükkan sahibi, şahsı odada kitleyerek iş yerinden ayrıldığını söylerken, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler şahsı silahla vurulmuş halde ölü buldu.

Dükkan sahibi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Bana, 20 yıl hapis cezası olduğunu söyleyip 'Beni polislere teslim edersen seni ve çocuklarını öldürürüm.' diyerek tehdit etti. Ben de alttan alıp durumu idare etmeye çalıştım. O sızıp uyuyakalınca iş yerinin kepengini indirip dışarıdaki aracıma bindim. Ben de uyuyakalmıştım. Sabah uyanınca polislere haber verip birlikte iş yerimi açtık." ifadelerini kullandı. Polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.