Adana Merkezli FETÖ Operasyonu Başladı

Son dakika: Adana merkezli FETÖ operasyonu için düğmeye basıldı. 17 ilde başlatılan operasyonda 37 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Adana Merkezli FETÖ Operasyonu Başladı

Son dakika haberi: Adana merkezli FETÖ operasyonu başladı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Adana merkezli 17 ilde terör örgütü FETÖ/PDY 'ye yönelik soruşturma kapsamında 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz sonrası başlatılan ve kararlılıkla  yürütülen terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, örgütle irtibatlı olduğu ileri sürülen kişilere yönelik incelemeler derinleştirildi ve çalışma başlatıldı.

Başsavcılık , başlatılan incelemeler sonrası belirlenen şüphelilerin yakalanması için gözaltı kararı verdi. Gözaltı kararı verlmesi sonrası 37 şüphelinin yakalanması için Adana merkezli 17 ilde operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan bazı şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Diğer illerde yakalanan şüpheliler ise emniyete götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA