Adana Kozan'dan Son Dakika Haberi: Eşi ve 2 Kızına Pompalı Tüfekle Saldırdı

Adana Kozan 'da korkunç bir olay meydana geldi. Bir kişi, pompalı tüfekle eşi ve 2 kızına saldırdı. 2 kızını öldüren cani, daha sonra intihar etti.

Adana Kozan'dan Son Dakika Haberi: Eşi ve 2 Kızına Pompalı Tüfekle Saldırdı

Adana Kozan 'dan son dakika haberi geldi.

Adana 'nın Kozan İlçesi 'nden gelen son dakika bilgisine göre 40 yaşındaki Fatih Cengiz isimli kişi, evinde bulunan pompalı tüfekle eşi Zahide, kızları Kader ve Hüsne Cengiz 'e saldırdı ve onları vurdu. 

İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı karı koca arasında tartışma çıktı. Eşi ile sözlü olarak tartışmaya başlayan Fatih Cengiz, evde bulunan pompalı tüfeye yöneldi ve eşi ile kızlarına saldırdı. Pompalı tüfekle evin içinde rastgele ateş açan Fatih Cengiz, eşi ile kızlarını vurdu. 

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ile polis ekiplerine de bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip gönderildi. 

Bölgeye gelen ekipler, polis ekipleri ile birlikte eve girdi ve  Kader ile Husne Cengiz 'in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Pompalı tüfekle düzenlenen saldırı sonrası Zahide Cengiz , sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hemen ambulansla Adana Şehir Hastanesi 'ne kaldırıldı. 

Fatih Cengiz 'in eşi ile kızlarını pompalı tüfekle burduktan sonra silahı başına dayadığı ve aynı tüfeği ateşleyerek intihar ettiği öğrenildi. 

İki kız ile intihar eden Fatih Cengiz' in cansız bedeni , adli tıpa kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA